EkoSun HST

EkoSun HST staat voor buitengewoon comfort en voor de mogelijkheid, om grote beglaasde constructies te bouwen. Lage profielen garanderen een grote lichttoevoer en tegelijkertijd waterdichtheid op het hoogste niveau.Het EkoSun hefschuifpui systeem kan bij barrièrevrije gebouwen toegepast worden, omdat een lage dorpel gekozen kan worden.

 

 

-.-1
Schuifrails

 

Specificaties

  • profielhoogte 100 mm,
  • maximaal draagvermogen van de vleugel 400 kg,
  • maximale hoogte van de constructie 2,85 m,
  • looprailhoogte 13 mm,
  • brede keuze aan kleurfolieën,
  • mogelijkheid van toepassing van energiezuinige glaspakketten tot 54 mm dikte.

Constructie

Bij het ontwikkelen van het EkoSun HST systeem was het onze doelstelling, opdat dit product zich onderscheidt van andere producten op de markt. Lage profielen garanderen een grote lichttoevoer en verbeteren het uiterlijk.

 

De nieuwe constructie van de EkoSun HST dorpel en nieuwe, speciaal ontworpene afdichtingen garanderen een goede waterdichtheid. Het systeem EkoSun HST kenmerkt zich door goede statische eigenschappen.

 

Daardoor kunnen de vleugels tot 2,6 m hoog zijn. Dit systeem laat ook een groot gewicht van het glaspakket toe, zodat de warmste glaspakketten toegepast kunnen worden.

Energiezuinigheid

Het EkoSun HST hefschuifsysteem is bestemd voor investeerders, die bepaalde eisen hebben. Het is voor diegenen bestemd, die kwalitatief hoogwaardige producten willen hebben, opdat het gebouw voldoet aan de wensen van de eindklant.

 

EkoSun HST maakt de toepassing van dikke en warme glaspakketten mogelijk, wat ertoe leidt, dat een schuifpui op basis van dit systeem buitengewone thermische eigenschappen heeft. Grotere beglaasde oppervlakke en een lager PVC-profiel verbeteren de thermische eigenschappen.