Infinity & Design Premium

Met trekveren

Onze sectionaaldeuren worden vervaardigd van de beste onderdelen en zijn de beste oplossing in de Premium-klasse. Infinity Design-deuren garanderen duurzaamheid en veiligheid in iedere woning en door de vele accessoires kunt u ze aan iedere woning aanpassen.

 

 

 

Specificaties

Segmentdeuren uit ons aanbod kunnen worden voorzien van een handmatige of automatische (Somfy-motor) aandrijving met 800N of 1000 N. Ook kan de garagedeur worden voorzien van een noodaccu. Bediening vindt plaats met afstandsbediening of een draadloos codetoetsenbord. In geval van een motor met iO-technologie kan de garagedeur worden geopend via gps. Wij bevelen aan om constructies te voorzien van een beveiliging in geval van het barsten van de veren. Wij beschikken tevens over een ruim assortiment aan handvatten en deurkrukken.

Voor extra gebruiksveiligheid worden onze garagedeuren uitgerust met apparatuur die beschermt tegen de gevolgen van het barsten van de veren.

 

De deuren zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen afhankelijk van de klantbehoeften. Wij bieden afwerkingen met verschillend decor. Er kunnen allerlei accessoires worden toegepast, zoals beglazing, geïntegreerde toegangsdeuren en decoratie-elementen van verchroomd staal (alle uitbreidingsmogelijkheden in de tab "accessoires").

 

Het openingsmechanisme is verkrijgbaar als automatisch (incl. Somfy-motoren) of traditioneel handmatig mechanisme. U kunt uw deur ook integreren in het systeem van uw intelligente woning.

 

Technische specificatie:

 • Maximale breedte: 4 m
 • Maximale hoogte: 3 m
 • Maximaal gewicht: 120 kg
 • Minimale afmetingen: stijlen 90 mm, latei 115 mm
 • CE-markering toegekend op basis van onderzoek door het Zweeds Instituut voor Technisch Toezicht SP

 

Wij bieden panelen met een glad:

 • oppervlak,
 • Woodgrain.

 

Naar keuze panelen met verschillend decor:

 • geen,
 • lage ribbels,
 • hoge ribbels.

Kleuren

Standaard kleur:

 • bruin 8014
 • antraciet 7016
 • wit 9016
 • zilver 9006

 

Aangepaste kleuren:

 • palet RAL
 • Fineer (gladde oppervlakpanelen - CC SkaiCool Color-technologie): Aluplast- en Salamander-palet

Technologie

Deursysteem waarin de paneelbelasting wordt uitgebalanceerd met behulp van eRSX-trekveren langs de verticale deurgeleiders. Het mechanisme met zijn speciale constructie gaat langer mee zonder dat u de veren hoeft te spannen. Sectionaaldeuren met dit mechanisme kunnen eenvoudig worden gemonteerd en hebben een breed scala van toepassingen.

 

Bij de vervaardiging wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige onderdelen van de beste soorten verzinkt staal. Iedere Infinity Design Premium-deur is uitgerust met vingerbeveiliging. We werken ook met de zgn. veer-in-veer-technologie om de levensduur van het mechanisme te verhogen en de draagkracht van de veer te doen toenemen tot maar liefst 120 kg.

Isolatie

Infinity&Design Premium-sectionaaldeuren worden gekenmerkt door hun goede isolatie. De panelen zijn vervaardigd met twee stalen bekledingen en een kern van polyurethaanschuim, wat garant staat voor de allerbeste isolatie. Bovendien zijn ook de geleiders voorzien van thermische afdichtingen.

 

De panelen zijn niet alleen bijzonder warm. Hun bekleding is ook dampdicht en corrosiebestendig.

Accessoires

Onze sectionaaldeuren kunnen worden uitgerust met een handmatige of automatische (Somfy-motor) met een aandrijving van 800N of 1000 N. U kunt uw deur ook laten uitrusten met een noodaccu. De deur wordt bestuurd met behulp van fotocellen, een draadloos codetoetsenbord en een noodontgrendeling. Wij adviseren u om de constructie te laten uitrusten met beveiliging tegen brekende veren. Ons assortiment omvat bovendien een hele reeks handvatten en sloten.

 

Als u meer licht wilt in uw garage en deze een individueel karakter wilt geven, dan kunt u uw deur ook voorzien van een fraaie beglazing. Indien gewenst kan deze ook worden vervaardigd van acrylglas, veiligheidsglas, anti-inbraak glas, gepantserd glas of glas met polycarbonaat. De beglazing beschikt over een roestvrijstalen frame, waardoor het geheel nog fraaier wordt. De deurpanelen kunnen worden voorzien van decoratieve applicaties van roestvrij staal.

 

De constructie van de garagedeur biedt tevens de mogelijkheid om er een toegangsdeur in aan te brengen, die de doorgang vergemakkelijkt en de gebruiksfrequentie (slijtage) van de deur verlaagt.