Kunststof voordeuren

Bij de vervaardiging van onze voordeuren maken wij gebruik van pvc-profielen van gerenommeerde leveranciers Zo krijgt de klant de beste thermische parameters, energiezuinige beglazing en alle voordelen van een voordeur met beglazing.

Onze kunststof voordeuren worden vervaardigd op basis van de populairste raam- en deursystemen. Daaronder vindt u qua prijs aantrekkelijke basismodellen en energiebesparende premiummodellen. De materialen waarvan de kunststof deuren worden vervaardigd zijn bewerkt met de allernieuwste productietechnologieën, en de onderdelen zijn afkomstig van gerenommeerde producenten.

 

 

 

 

Specificaties

De kunststof voordeuren zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Aluplast: Ideal 4000, Ideal 5000, Ideal 8000
  • Salamander: Streamline 76, BluEvolution 92
  • Eko Sun 70

 

Beschikbare versies:

  • systeem met aluminium drempel en thermische onderbreking
  • systeem zonder drempel met neerwaartse afdichting
  • met borstelaanvulling die het onderste vleugelgedeelte afdicht.

 

Alle versies beschikken over een driepunts schuifgrendel (vergrendeld met sleutel). Optioneel kunnen er ook aanvullende anti-inbraakbouten worden aangebracht.

Kleuren

De kunststof deuren zijn verkrijgbaar met een fineerlaag van Aluplast, Salamander of Eko Sun (afhankelijk van het toegepaste profiel).

Fineerlaag Aluplast: Ideal 4000, Ideal 5000, Ideal 8000

Fineerlaag Salamander: Streamline 76, BluEvolution 92

Fineerlaag Eko Sun: Eko Sun 70

Accessoires

Bij onze kunststof deuren bieden wij verschillende veiligheidsaccessoires, zoals een slotcilinder met draaiknop en een extra anti-inbraak bout. Daarnaast bevat ons assortiment ook esthetische accessoires: gezandstraald glas, aluminium krukken, handvatten en INOX krukken.